S H O P 

E-BOOK-1  Alles wat je moet weten voordat je begint!

E-BOOK De musthave voor iedereen die de droom heeft een privé sauna of verblijfsaccomodatie met wellness faciliteiten op te richten. 

 

 

ISBN: 9789403679044

E-Book & Routeplanner

Bespaar direct door het E-book & Routeplanner samen aan te schaffen. 

Je kunt direct aan de slag met je persoonlijke plan en de belangrijkste informatie om een wellness, vakantiehuisje of privé sauna te starten.

 

ISBN: 9789403679044

Zwemwater kwaliteit- Hoe zit dat?

In deze extra zwemwater bundel deel ik waardevolle informatie met je over het effectief beheren en onderhouden van je zwemwater voor een gezonde omgeving. Na het lezen van deze bundel weet jij alles van gezond zwemwater.

 

ISBN: 9789403679044

50 x GOUDEN tips

Ik bied je de meest waardevolle bundel van 50 GOUDEN tips aan om je klanten voor altijd aan je te binden en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen! Deze tips zijn door mijzelf toegepast en hebben een slagingspercentage van 100%.

Soms is een beetje geduld vereist, omdat de resultaten bij verschillende mensen kunnen variëren. Maar met behulp van deze tips zorg je ervoor dat jouw klanten steeds weer terugkomen! Ze zullen bijdragen aan het creëren van een succesvol bedrijf.

ISBN: 9789403679044

Routeplanner

Op weg naar jouw succes!

Op weg naar jouw succes! Deze routeplanner is jouw gids voor het bereiken van jouw doelen. Het is absoluut essentieel om deze te hebben om jouw eigen plannen succesvol uit te voeren, zonder iets over het hoofd te zien. Het vergeten van belangrijke stappen in de opstartfase kan grote gevolgen hebben en vertraging veroorzaken bij het beginnen van jouw avontuur.

ISBN: 9789403679044

Checklist gestelde eisen oprichting

Risico analyse & Beheerplan Template

Master Zwemwaterbeheer Bundel

De gevaren en de DIRECTE oplossingen

Maak je klaar voor de donkere kant van verlangen, lust en spanning. Ik heb een whitepaper speciaal voor jou gemaakt. Hierin ontdek je alles wat je bedrijf in een zeer korte tijd kan vernietigen. Ik geef je gedetailleerde inzichten in wat dit precies inhoudt en hoe je het kunt voorkomen. En als het al te laat is, leer ik je hoe je dit probleem kunt oplossen! Voor slechts €12,95 herken je de gevaren en sluit je ze direct uit.

ISBN: 9789403679044

Bestemming

Printables

Verschillende kant en klare printables  voor in je bedrijf. Direct aan te passen en door te sturen naar de drukkerij. 

Extra's

Wil je nog meer gemak? Kijk dan hier bij mijn extra aangeboden diensten!